Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Modernt med svart och rött

september 28th, 2012 | Posted by 365 in Bröllopstema | Dekorera | Färgtema

Färgkombinationen svart och rött har använts så mycket de senaste…20 åren att man nästan inte orkar se det mer. Visst, det är dramatiskt och kärlekens färg är röd…bla bla…. men ändå har det stigit mig upp i halsen. Jag antar att orsaken är att jag sett samma dekorationer om och om igen och det känns gammalt och använt.

Istället för att nu be om ursäkt till alla som planerar ett svart och rött bröllop så väljer jag hellre att ge tips på hur man kan göra det på ett modernt sätt, utan att falla tillbaka på de vanliga ”tapet och cancan”-inspirerade dekorationerna.

A och O är att inte ha för mycket rött eller för mycket svart. Allt behöver inte gå i de färgerna!! Låt detaljerna tala för sig!

 

Jag gillar hur det här paret har låtit festplatsen tala och inte klätt in den i röda fjärdar och svarta, överdådiga dekorationer.

Tärnorna skulle däremot fått vara mer i temafärgerna. Så här..

 

Här är ett annat oformellt bröllop, som har fina röda detaljer.

 

 

 

 

 Rätt och fel

 

 

 

Egentligen är det inget fel på tapet-inbjudan till höger…De är perfekta att göra själv och tar den inbjudans uppmärksamhet med storm. Då är bara frågan hur ens dekor ska se ut om den ska matcha inbjudningskortet. Jaijks!

Tänk också på att texten, hur fin och snirklig fonten än är, så måste den vara läsbar. Din 85-åriga mommo ska kunna läsa den!

Jag gillar tanken av att ett enkelt och lättolkat kort och sedan mer mönster inne i kuvertet men jag trooor att jag ändå skulle välja nåt lite mer spännande än kortet till vänster…

(mindre snirklig text dock…)
Men det beror helt på var man gifter sig och hurudan festplatsen är.

Mera modern festplats? 

 

 

 

 

Bilder och idéer: Santa Barbara Wedding, valentine wedding, spetstårta, fin inbjudan, tapetinbjudan, vintage kort, modern inbjudan, oformellt bröllop,

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz:

Papper.fi