Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Höstmiddag i lila

oktober 7th, 2012 | Posted by 365 in Blommor | Dekorera | Färgtema

Den härliga hösten är här! Vi körde hem från Österbotten idag och kunde bara gapa åt de översvämningar som bara breder ut sig. Helt galet! Sedan när vi kom söder om Björneborg så sken solen. Helt ofattbart! Solljuset var orange-gult och gjorde så att lövträden såg ut att brinna! Fantastiskt vackert!

Jag älskar kontraster och favorit färg-motsatserna är gult och lila. Helt fantastiska färger! Och vad är väl bättre än att ta de naturliga höstfärgerna och blanda in lite lila.

Nästa helg blir det middag med de här bilderna som inspiration!!

Helt fantastisk bukett!!!!!!!

Festen på bilderna var en vin-provningsfest inför ett bröllop i Frankrike! (Kul idé!) Jag gillar verkligen att de dekorerat besticken och servetterna med blomrankorna. Ljuvligt!

Mera bilder från Style me Pretty!

Men vi behöver mera gult och orange… och HÖST!

De här buketterna är underbara till tärnklänningarna! Kolla också in den matchande blomman i brudens hår! Härligt!
purple-bridesmaids-dresses-orange-bouquets

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

 • . says:

  Hej!

  Jag hittade just din blogg, och totalt älskar den! Jag är inte heller (ännu ;) ) förlovad, men älskar att planera bröllop. Det jag undrade, vet du om det finns eller orkar du själv göra en lista på bröllopstraditioner? Främst då såna som gäller i Finland eller om det finns sådana som är speciella för svenskfinland. Jag skulle uppskatta massor :)

  • 365 says:

   Hej! Vad roligt att du hittat hit! och att du gillar min blogg! Alltid skoj att höra från läsarna.
   Jag kan mycket väl skriva om olika traditioner. Du måste bara vara lite mera exakt med vad du vill veta! ;) De finlandssvenska traditionerna har ändrat mycket på 300 år så jag vet inte riktigt var jag ska börja! ;) Traditionerna genomsyrar de flesta inlägg men jag vet att jag oftast brukar tänka vidare och speciellt på vad som är ”modernt” inom bröllopsvärlden just nu. Jag håller på att skriva om traditionerna kring brudkronor. Det kommer att bli fint!Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz:

Papper.fi